Fluiten van wedstrijden

• Carla Verschuuren stuurt aan degenen die moeten fluiten een mail met de wedstrijden. Carla geeft aan hoeveel wedstrijden je moet kiezen. Doe je dit niet, dan vult Carla je naam in en zal je deze wedstrijd moeten fluiten.
  • Ieder lid dient de wedstrijden te fluiten, waarbij ze is ingedeeld.
  • Ben je verhinderd dan dien je ook zelf voor vervanging te zorgen. Carla krijgt telefoontjes en mailtjes van dames die geen vervanging kunnen vinden. Zij kan daar ook niets aan doen. Je zult het toch echt zelf moeten regelen.
  • Heb je een wedstrijd geruild, dan word je vriendelijk verzocht dit aan Carla te melden.
  • Het is de bedoeling dat je 15 minuten voor de wedstrijd aanwezig bent, de teams controleert met behulp van Sportlinked, de wedstrijd leidt en na afloop het digitale wedstrijdformulier invult.
  • Ben je niet aanwezig en heb je geen vervanging geregeld, dan zul je een boete van € 25,00 moeten betalen en krijg je alsnog een extra wedstrijd toegewezen.
  • Als er een scheidsrechter niet is komen opdagen, dan moet dit doorgegeven worden aan Carla Verschuuren.
Fluitjes en stopwatches
  • Voor het fluiten van thuiswedstrijden liggen er fluitjes in de bestuursruimte.
  • Er liggen 2 stopwatches in de kast. Na gebruik graag terug leggen, en niet mee naar huis nemen!
  • In de zaal liggen fluitjes bij de zaalwacht.